Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Υπομονή !!

Υπομονή !
Πάλι με χρόνους με καιρούς
πάλι δικός μας θάναι
Ερχεται κάποια στιγμή που ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος  Είναι ευτύχημα όμως όταν γίνεται με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς παράπονα και πικρίες. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς- σ' αυτήν την φάση της ιστορίας του- δεν μπορούσε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του Βεϊρίνια. Ενα "ταλεντάκι" που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον υγειή ποσοσφαιρικά αέρα της Τούμπας, χωρίς βεντετισμούς και ναζάκια όπως τα άλλα "ταλέντα" του ελληνικού ποδοσφαίρου, ίσως η παρουσία των δύο Πάμπλο (Κοντρέρας και Γκαρσία) αλλά και του ΚΥΡΙΟΥ Σάντος να ήταν καταλυτική. Το επίπεδό του σαν ποδοσφαιριστή είχε πλέον ξεπεράσει τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος. Συγχρόνως ο χαρακτήρας του τον έκανε περιζήτητο για ομάδες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων. Τελικά η Βολφσμπουργκ με συνολική δαπάνη 11.5 εκατομμυρίων ευρώ τον απέκτησε.
Καλή τύχη, παικταρά μου και καλή επιστροφή !
Γιατί είναι σίγουρο ότι μετά από κάποια χρόνια θα ξαναγυρίσεις στο σπίτι σου (έχει παντρευτεί με ελληνίδα και έχουν ένα κοριτσάκι) να κλείσεις την καριέρα σου στην ομάδα που σε ανέδειξε και αγάπησες, στον κόσμο που αγάπησε και που αγάπησες. Μέχρι τότε :
καλή δύναμη και σε ευχαριστούμε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: