Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Περί Νιόνιου και νιονιούΑπορία μεγάλη είχα όταν είδα τον Πρετεντέρη να παρουσιάζει δίπλα του καθήμενον τον Σαββόπουλο. Πως διάολο γίνεται αναρωτήθηκα. Μόλις άνοιξε το στόμα του ο Διονύσης κατάλαβα. Μετά τα τετριμμένα " δεν είναι μια παραγωγή-αναδρομή στα παλιά μου τραγούδια όπως γίνεται συνήθως (καρφάκι για άλλους)" , ήρθε το ζουμί, "αλλά κάτι καινούργιο ειδικά για τους αναγνώστες του Βήματος..."
Τι λες ρε μεγάλε, δηλαδή άμα διαβάζω την κυριακάτικη δαιμονολογία, ξέρω εγώ, δεν είμαι στους στόχους σου ;
Οταν έγραφες το περιβόλι του τρελλού και το φορτηγό διάλεγες έτσι κοινό για να αποτανθείς ;

Αμα εξηντάρισες και επειδή κάθεσαι δίπλα στον Πρετεντέρη δεν μπορείς να πεις κατάμουτρα την αλήθεια, βράστα παραπάνω τα αυγά να γίνουνε σφιχτά γιατί θα τα σπάσεις και αν είναι μελάτα θα λερωθείς...

Και γώ που νόμιζα, ο αφελής, πως ο διευθυντής του Βήματος Πρετεντέρης (μπρρρρρ!) πουλάει Σαββόπουλο και ο Σαββόπουλος πουλάει Πρετεντέρη στα χνάρια του εμπορικού συνδυασμού Αλφα- Λαζόπουλου... πόσο άδικο είχα !!
Μετά την μέσω δίσκου προσέγγιση Μητσοτάκη στις αρχές του 90. φαίνεται έχουμε τώρα προσέγγιση της Ντόρας μέσω Βήματος, μια που από τραγούδια δεν φαίνεται φως.

Μην ξεχάσεις, μεγάλε, να μας τραγουδήσεις το "Ηλιε, κόκκινε αρχηγέ" σε ροκ εκτέλεση, φυσικά, με τους -πως τους λένε- να σε συνοδεύουνε...

Sic transit gloria mundi ( ούτω παρέρχεται η επίγεια δόξα)

2 σχόλια:

Meropi είπε...

Τι τα θες gpoint μου,
οι εφημερίδες σήμερα είναι ένας τρόπος να πουληθούν τα cd που μένουν απούλητα. Και για χάρη αυτής της αγοραπωλησίας ό,τι θέλεις λένε και οι τραγουδιστές και οι συνθέτες. Δεν θα αποτελούσε εξαίρεση ο Νιόνιος!

gpointofview είπε...

Δεν έχεις άδικο...τα καινούργια σιντί πουλιώνται από το "Δίφωνο" και όχι στο κοινό του, το είχε εξηγήσει ο Κηλαηδόνης, αλλά για την παλιά σκαρταδούρα δεν το είχα σκεφτεί. Φταίει που οι πολλοί δεν αγοράζουμε εφημερίδες ή μετ' ολίγον θα μας τα πασσάρουνε δωρεάν με τα free-press ?