Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Για γέλια και για κλάματα

.
Δεν πέρασαν παραπάνω από 40 μέρες όταν δημοσίευσα το περί των εκλογών άρθρο μου όπου αναφερόμουνα στις εκπληκτικές νομικές ιδιότητες του Ευάγγελου Βενιζέλου και ήρθε η δικαίωσή μου. Ο πλασσαρισθείς κάποτε σαν συνταγματολόγος νομικός πρότεινε για υπουργό Ναυτιλίας τον Βερνίκο ο οποίος έχει νομικό κώλυμα !!

 Πωςτο βλέπεις το ματς, Βαγγέλη ;


Ισοπαλία, ένα-ένα !

Οταν για τον απλό πολίτη δεν επιτρέπεται η άγνοια του νόμου για τους διακεκριμμένους (λέμε και καμιά πατάτα να περνάει η ώρα) νομικούς δεν θα έπρεπε να αφαιρείται τουλάχιστον το δίπλωμα ;

Τι να πει κανείς, με απασχολεί το ζήτημα διότι "δρυός πεσούσης πας ανηρ ξυλεύεται" και άρα αφού φτάσαμε στο σημείο να εκλεγεί πρωθυπουργός ο Σαμαράς (άσχετο άν δεν ανέλαβε ακόμα, μάλλον ούτε αυτός δεν το πιστεύει) αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά η απευκταία περίπτωση να δούμε στον πρωθυπουργικό θώκο και τον (βουπαί) Βαγγέλη !!

Εσύ, Αντωνάκη, πως το βλέπεις το ματσάκι ;


Και γω ένα-ένα το βλέπω...

Τα όρια του κωμικοτραγικού υπερβαίνει και η περίπτωση Σαμαρά που περίμενε να ορκισθεί πρωθυπουργός για να πάει να κάνει την εγχείριση στο μάτι του. Ισως να ακούγεται λογικό πως δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα του πριν από τις εκλογές αλλά από την άλλη 
αποδεικνύονται μπαρούφες όσα έλεγε περί της κρισιμότητας των εκλογών και την υπέρτατη ανάγκη να κυβερνηθεί άμεσα η Ελλάδα !

Πρόεδρε εσύ τι λες για το παιχνίδι ;



Α, δεν ξέρω...θα ρωτήσω τον Γιωργάκη και θα σας πω !

Θεωρώ σαν βεβαιότητα πως αν ο Μολιέρος ζούσε στην Ελλάδα σήμερα θα μας είχε δώσει ένα ακόμα αριστούργημα με τίτλο "Le president imaginaire", "Ο κατά φαντασίαν πρόεδρος" για όσους δεν έχουν καλές σχέσεις με τα γαλλικά.
Βέβαια ουδέν καλό αμιγές κακού λέγανε οι πρόγονοί μας και όντως από κάποιο τυπικό κώλυμα  θα μας αντιπροσωπεύσει στις Βρυξέλλες ο Παπούλιας και όχι ο γνωστός και σαν "κύριος τίποτα" Αβραμόπουλος όπως είχε προγραμματισθεί.

Εσείς κύριε Αβραμόπουλε, τι γνώμη έχετε για τον αγώνα ;



Σας ευχαριστώ πολύ, εγώ θα κατέβω στην επόμενη στάση...

Οπως επανειλημένα έχω πει  θεωρώ πως, παρά την κρίση που διέρχεται ο ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι περισσότερο σοβαρό από τους πολιτικούς της, ακόμα και οι Μπέος, Ψωμιάδης μοιάζουν αθώα παιδάκια μπροστά σε κάτι πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠαΣοΚ και της ΝουΔου.
Επ' αυτού...

Τι γνώμη έχετε για τον σημερινό αγώνα κύριε gpoint ;



Βαριέμαι το τσούκου-τσούκου ποδόσφαιρο των Ισπανών. Εύχομαι και προσεύχομαι να τους ξεσκίσουν οι Πορτογάλλοι κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: