Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Εύγε Τζίο !!


Η εξωπραγματική Zenyatta ( 4 ) υποσκελίζει τον Gio Ponti στα τελευταία φουλέ.

Μόλις πριν από λίγο ο Τζίο Πόντι απέδειξε πόσο μεγάλος αθλητής είναι αλλά συγχρόνως οτι παραμένει ένας ... ιππότης.
Ακολούθησε με τους τελευταίους με εύκολο τρόπο και όταν πιέστηκε στην αρχή της ευθείας άλλαξε ταχύτητα. Στο μέσον της ευθείας είχε ήδη προηγηθεί
των αρσενικών αντιπάλων του, δείχνοντας ανωτερότητα .
Λίγο πριν το τέρμα παρεχώρησε την πρώτη θέση στην μοναδική φοράδα που έτρεχε Την Ζενυάτα, η οποία σημείωσε την 14η επιτυχία της επί 14 συμμετοχών!!!!!!!!!!!!!

Βέβαια πρώτη φορά έτρεχε με αντιπάλους πανίσχυρους αρσενικούς αλλά έδειξε όχι μόνον ότι δεν υστερεί αλλά αντιθέτως υπερτερεί. Γεγονός είναι ότι η σωματική της διάπλαση ουδόλως ανταποκρίνεται στα στάνταρς του φύλου της, είναι πιο μεγαλόσωμη και από τα αρσενικά, κυριολεκτικά εξωπραγματική !
Ο Σάμμερ Μπέρντ που αναφέραμε στους πιθανούς αντιπάλους του Τζίο τερμάτισε τέταρτος ενώ ο Ριπ Βαν Ουίνκλ προτελευταίος , 10 ος. Τελικά διαγωνίσθηκαν 11 καθαρόαιμοι, διεγράφη ο Κουάλιτυ Ρόουντ λόγω άρνησης εισόδου στο μηχάνημα της εκκίνησης.
Περίπου 40 000 θεατές παρακολούθησαν ζωντανά την ιπποδρομία, οι περισσότεροι φανατικοί οπαδοί της Ζενυάττα που ήταν το "αστέρι" της συγκέντρωσης με τις 13 νίκες σε 13 συμμετοχές.
Ολη η φιέστα πάντως ήταν καταπληκτική, όπως και η Μπο Ντέρεκ στα 53 της που ήρθε να θαυμάσει μια άλλη διάσημη φοράδα, την Γκολντικόβα, επίσης νικήτρια σε ιπποδρομία μεταξύ φοράδων.



Τζίο Πόντι, να είσαι καλά, η δευτεριά σου δίνει αξία στην νικήτρια !

Εδώ ( αξίζει τον κόπο) μπορείτε να παρακολουθήσετε την κούρσα :

http://www.youtube.com/watch?v=ud_XPH6Eix4

5 σχόλια:

ApoStel είπε...

Πολύ με προβλημάτισες φίλτατε, αυτή η Ζενυάτα αν κατάλαβα καλά είναι το αντίστοιχο της Ντόρας στ' αλόγατα.
Λες βρε συ να μου βγει μουλάρι ο Σαμαράς; και τον έχω παίξει γκανιάν που να πάρει.

Gee Pontius είπε...

Αστα φίλε, ξενύχτησα για να δώ την κούρσα αυτή η φοράδα είναι θηλυκός Φρανκεστάϊν, τρελλάθηκα και τον είχα κρυφό καμάρι τον Τζίο με 14,5 στο 1 !!
Η Θεοδώρα τρέχει με αντιπάλους κουτσά αλόγατα, εκεί βρήκες να τα σπρώξεις ; Δεν διαβάζεις τις αναλύσεις μου ;
Η μόνη περίπτωση που σε σώζει είναι να τον αφήσει να βγει σαν αναλώσιμο στις πρώτες εκλογές αν αυτές γίνουνε τώρα ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ !!

Gee Pontius είπε...

Γιά όσους/ες τυόν παρακολουθήσουν το βίντεο ο Τζίο Πόντι διαγωνίζεται με την καταπράσινη φανέλλα ενώη Ζενυάττα ακολουθεί τελευταία με μια ροζ ζώνη στην βεραμάν φανέλλα της.
ακολουθεί σχολιασμός της ιπποδρομίας :
Χωρίς να θέλω να μειώσω την νικήτρια Ζενυάττα, θεωρώ την νίκη της τυχερή. Ξεκίνησε χωρίς να πιεστεί καθόλου σε αντίθεση με τον Τζίο Πόντε που άνοιγε κάθε τόσο τον ρυθμό του προκειμένου να έχει σε απόσταση βολής τους αντιπάλους του, κατά την γνώμη μου τον Σάμμερ Ντρημ. Αυτό δημιούργησε μια διαφορά περίπου τριών μηκών από την Ζενυάττα που όμως χάθηκαν από την σκανδαλώδη εύνοιά της στην στροφή όπου ο μεν Τζίο έστριψε γλείφοντας τα κάγκελα ενώ η Ζενυάττα συνέχισε ευθεία μέχρι να βρεθεί από την εσωτερική σχεδόν στην απώτατη εξωτερική, εκμεταλλευόμενη ένα ΑΦΥΣΙΚΟ κενό που δημιουργήθηκα μεταξύ των αλόγων.
Οσοι οδηγούν από ποδήλατο μέχρι τζιπ ή έχουν γνώσεις φυσικής γνωρίζουν πόσο πρέπει να γκαζώσεις στην στροφή για να διατηρήσεις την ίδια γραμμική ταχύτητα και αυτό το σημείο επέτρεψε στην Ζενυάττα να έχει υπέρτερες δυνάμεις στα τελευταία μέτρα και να πάρει την νίκη

Ανώνυμος είπε...

Μια φοράδα δεν κερδίζει ποτέ στην τύχη :)

Gee Pontius είπε...

Κοίτα να δεις (!) άλλο τα αλώνια και άλλο τα σαλόνια του ιπποδρομιακού στίβου. Μια απλή συνάφεια έχετε και ονομαστικώς...τίποτε.

Λέϋντυς φερστ, που λένε και στα παλιομοδίτικα έργα...

Ζενυάττα, ήταν νομίζω ο τίτλος ενός άλμπουμ των Πολίς αλλά αγνοώ περί τίνος πρόκειται