Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το ντέρμπυ των αιωνίων...

...δεινοσαύρων που καταδυναστεύουν το ελληνικό ποδόσφαιρο !!


Ας  ξεκινήσουμε από το αυτονόητο, δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στο γκολ που σημειώνει ο Κατσουράνης κόντρα στην ροή του ... Μαρινάκειου σεναρίου για το ντέρμπυ. Αντίθετα στο γκολ του Τζεμπούρ υπάρχει διπλό οφσάιντ, του Τζεμπούρ αλλά και του Πάντελιτς, ο οποίος σαφέστατα  και επηρεάζει την εξέλιξη της φάσης, πλην όμως είναι σύμφωνο με την ... ροή που λέγαμε πιο πάνω !
Τέλος επιθετικά φάουλ όπως αυτό που δίνεται στο χέρι-πέναλτυ του Τοροσίδη, εκθέτουν τον διαιτητή και στα μάτια του πιο καλόπιστου θεατή.
Ο Παναθηναίκός αδικήθηκε όπως έχει αδικηθεί επανειλημμένα ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ όταν έχουν τολμήσει να αμφισβητήσουν την κυριαρχία των πρασινοκόκκινων την τελευταία 15ετία και βάλε, από τότε που τα λεφτά του τσουλού γίνανε πολλά. Τώρα η θέση στο τσουλού είναι πρακτικά μόνο μία οπότε οι δενόσαυροι τσακώνονται και μεταξύ τους. Αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας, ούτε οι συμπεριφορές του ανθρωποειδούς που κάνει τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, είναι γνωστά και το... ταπεραμέντο του και το άικιού του

Ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ λέγεται Τρύφωνας και είναι ο ίδιος που κτυπήθηκε με το κέρμα στον αγώνα Ολυμπιακού -ΠΑΟΚ για το κύπελλο και έκανε πως δεν τρέχει τίποτε, μην τυχόν και διακοπεί το παιχνίδι και μηδενισθεί ο "θρύλος". Είμαι εντελώς πεπεισμένος πως αν τον κτυπάγανε στην Τούμπα θα έμενε τρεις μέρες τουλάχιστον στο νοσοκομείο με πονοκεφάλους και ζαλάδες !!

Η φωτογραφία επάνω αφιερώνεται εξαιρετικά στο αθλητικό τμήμα της ΝΕΤ, το οποίο με γελοίες δικαιολογίες (δεν ...ανοίγει το πλάνο, κ.λ.π.) απέφευγαν να πάρουν θέση και έδειχναν την φάση μόνο από μιά περίεργη λήψη όπου φαινόταν μόνο ο Κατσουράνης και ένα μπακ του Ολυμπιακού ενώ σχολίαζαν ότι "λείπει" από την εστία του ο Πάρντο οπότε με ένα μπακ να τον καλύπτει... ε μάλλον είναι οφ σάιντ !!  Μιλάμε για συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας από ανθρώπους που πληρώνονται από τα λεφτά του φορολογούμενου Ελληνα  Μέχρι τώρα είχαμε τα καραγκιοζιλίκια κάποιου πανύβλακα Σαρελάκου που προσπαθούσε  με θλιβερό "χιούμορ" από ραδιοφώνου να παρουσιάζει την μέρα για νύχτα, αλλά το αποδίδαμε στην γραφικότητα της ΕΡΑ-Σπορ, τώρα τα πράγματα είναι επικίνδυνα γιατί η μεροληψία στην τηλεοπτική μετάδοση υπερέβη τα εσκαμμένα. Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος ότι όταν έγινε η είσοδος των "επιστημόνων" φιλάθλων του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκαν μόνο μακρινά πλάνα και προέκυψε η ανάγκη για ... διαφημίσεις !


Είναι προφανής η αλήθεια του fat boy, όπως τον αποκάλεσε ο Σισέ, Μαρινάκη, ότι στο γήπεδο μπήκαν πέντε δέκα οπαδοί για να πανηγυρίσουν και δεν υπέπεσαν στην αντίληψή του προπηλακισμοί ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, η προηγούμενη και οι επόμενες δύο φωτογραφίες θα είναι από φωτομοντάζ, προφανώς !


Ο Μαρινάκης, σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού μπορεί να λέει ό,τι θέλει όταν απευθύνεται στους κάφρους οπαδούς του. 


 Αλλά δεν μπορεί να εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της σούπερλίγκ και κυρίως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ όταν αποδεδειγμένα επηρεάζει τουλάχιστον την πειθαρχική της επιτροπή. Και μια που τόφερε η κυβέντα ξέρει κανείς τα ονόματα των μελών αυτής της επιτροπής που για τα γεγονότα στο ματς κυπέλλου  ΟΣΦΠ -ΠΑΟΚ έβαλε 28 5000 ευρώ πρόστιμο στον γηπεδούχο και 20 000 στον χωρίς οπαδούς φιλοξενούμενο γιατί ...διαμαρτυρήθηκε ;; 
ή που τον μόνο ανθρωπο που άκουσε να βρίζει στο γήπεδο ήταν ο ... Χάβος και του έρριξε δυό μήνες αποκλεισμό από τους ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, δηλαδή να μην έχει δικαίωμα ούτε να προπονεί στηριζόμενη στο φύλλο αγώνος, ενώ για να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ και να παίξει ο "θρύλος" σε άδειες κερκίδες στηρίχθηκε στην έκθεση της αστυνομίας και προκειμένου να μειωθεί η ποινή του Μιραλάς κατέφυγε στο βίντεο !!
Τέτοια συνέπεια !!!

Ας μας πουν λοιπόν από ποιούς απαρτίζεται μην τυχόν δούμε καινούργια μπουμπούκια του στυλ ... Τρύφωνα.

 
Fat- Boy  !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: