Στο καβούκι μου

Τα κείμενα της καθημερινότητας θα δημοσιεύονται στο εξής στον Βερνάρδο τον ερημίτη, στην διεύθυνση : http://gerimitiis.blogspot.gr/

Ποιήματα θα βρείτε στην ποιηματοποίηση

ενώ

Πεζά και διηγήματα στην διηγηματοποίηση

...

Τι δεν είναι και τι είναι το gpoint'sbreeze

Δεν είναι χώρος που προωθεί έμμεσα ή άμεσα διαφημίσεις.
Δεν είναι χώρος που θα σας προωθήσει σε άλλα μπλογκς πλην των άλλων του δημιουργού της.
Δεν είναι χώρος που θα σας υποχρεώσει ν' ακούσετε την μουσική που αρέσει στον δημιουργό του.

Είναι ένας χώρος που σέβεται την σκέψη και την ελληνική γλώσσα.
Είναι ένας χώρος που προσπαθεί να σέβεται τους επισκέπτες του και τον εαυτό του.



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Το μήλο κάτω από τη μηλιά...

λένε ότι θα πέσει και μπορεί νάναι σωστό...

στην περιπτωσή μας παντως ο "κλώνος" της breeze αντί να πέσει...ανέβηκε στην καρέκλα !
Ενα χαρακτηριστικό της ράτσας τους είναι οτι αρσενικά και θηλυκά μοιάζουνε σαν δυο σταγόνες νερό ενώ σε άλλες τα αρσενικά είναι πιο χοντροκέφαλα και βλοσυρά.
Μαμά και γιός πρεπει να χωρίσουν πλέον, όπως φροντιζει η φύση, τουλαχιστον για τα μη ευνουχισμένα ζωα. Ηταν ο άτυχος της παρέας από τα πέντε breezόπουλα αφού αθέτησε την υπόσχεσή του ο καπαρώσας. Θα συνεχίσει την ζωή του στην αυλή ενός συγκροτήματος ενοικιαζομένων δωματίων βγαζοντας το φαγάκι του με τις τσαχπινιές του. Ο "κλώνος" λοιπον θα παραμείνει επαρχιώτης ενω η μαμά του θα επιστρέψει εις την πρωτεύουσα εξ ου και το ελαφρώς σκοτεινιασμένο της ύφος, τέρμα ο κήπος και τα μεγαλεία, τα δεντρα να σκαρφαλώνει, τα τζιτζίκια για να παίζει και τα χορταράκια να ρυθμίζουν τα πεπτικά της προβλήματα. Του ευχομαι να περνάει τόσο καλά όσο και στα "μαθητικά" του χρόνια !!


1 σχόλιο:

Gee Pontius είπε...

Τελικά ο κλώνος αποδείχθηκε μάλλον ο πιο τυχερός αφού υιοθετήθηκε απο γατόφιλη οικογένεια (love with the first sight !)και σύντομα λόγω προσόντων έγινε και αρχηγός (μεγαλοπρεπέστατος) της "αγέλης" του και "μασκότ" στην γειτονιά του χωριού !